16 Şubat 2011 Çarşamba

Daihatsu Almanın Tam Zamanı

type='html'>


Daihatsu 100 yılı aşkın bir süredir kullanıcı dostu, kompakt otomobilleriyle kalabalık kent trafiğini sürücüler için eğlenceye dönüştürmeye devam ediyor. Daihatsu, Haziran ayına özel kampanyasıyla “Daihatsu almanın tam zamanı” diyor ve çok özel indirimli fiyatlara ek olarak çok özel aksesuar indirimi de sunuyor.

Daihatsu, Terios Silver ve Terios Prime modellerindeki indirim dışında Haziran ayına özel aksesuar indirim kampanyası sunuyor. İndirimli fiyatı 38.490 TL olan Daihatsu Terios Prime 4x2 Düz Vites Klimalı modelini ilave aksesuarlı kullanmak isteyenler, 39 bin 990 TL’ye Deri Koltuk, Yan Basamak, Sert Stepne Kabı ve Park Sensörü gibi zengin aksesuarlar içeren Deluxe aksesuar paketine sahip olacaklar. Yine Terios Prime modeline özel olarak Navigasyonlu Multimedya Sistemi, Entegre Bluetooth Sistemi, Deri Koltuk, Geri Görüş Kameralı Sesli Park Sensörü, Yan Basamak ve Sert Stepne kabından oluşan Deluxe + Multimedya Navigasyon paketi 2 bin 750 TL’ye uygulanıyor.

Terios’unu dış aksesuarlarla daha da zenginleştirmek isteyen tüketicilere 1147 TL yerine 760 TL’ye Krom yan bar, ön tampon karter koruma ve krom dış kapı açma kolundan oluşan Krom paket; ayrıca 560 TL yerine 400 TL’ye tavan spoyleri ve kapı çıta setinden oluşan Stil paket de alternatif olarak sunuluyor.



View the Original article

0 yorum:

Yorum Gönder